Центр Іноземних Мов
Завжди №1 у навчанні та перекладах

Вивчення іноземної мови.

З чого почати і як зробити правильний вибір?

Вивчення іноземної мови. З чого почати і як зробити правильний вибір?

  • Ви мрієте подорожувати без відчуття дискомфорту мовного бар’єру, прагнете розуміти іноземців та щоб розуміли Вас?
  • Ви хочете відповідати вимогам, що існують при прийомі на елітну роботу в міжнародній компанії, вільно спілкуватися з іноземними колегами, читати та відповідати на їх листи, складати документацію або отримувати важливу інформацію з різноманітних джерел?
  • Ви прагнете, щоб ваші діти отримали гідну освіту та могли продовжувати навчання в Європі, розвиваючи та підвищуючи свої вміння, знання та навички?
  • Вам цікаво дивитися фільми, читати книги іноземних авторів мовою оригіналу та насолоджуватися живим спілкуванням з іноземцями?

Здійснити бажане можна за допомогою вивчення іноземної мови. І тут Ви стикаєтеся з величезною кількістю представлених на ринку підручників, курсів, ексклюзивних методик, що обіцяють швидке та легке вивчення мови за короткий термін. Можна скористатися, спробувати, ризикнути, але небезпека ховається в тому, що у випадку невдачі можна втратити бажання вивчати мову. Або потрапити в безвихідь, розмірковуючи  про те, як розібратися в розмаїтті пропозицій, побоюючись зробити неправильний вибір та зовсім відкласти навчання до кращих часів.

Для того, щоб уникнути подібних ситуацій, наш Центр Іноземних Мов «Speak English», що у місті Бровари завжди радий Вам допомогти і ось кілька вагомих аргументів на нашу користь:

  1. Ми твердо переконані в тому, що надійніше і ефективніше скористатися перевіреним й такими, що гарно зарекомендували себе методиками видавничих центрів Великобританії: Оксфорд, Кембридж, Лонгман тощо. Саме їхні методичні розробки є піонерами в сфері інноваційного навчання, яким ми керуємося.
  2. Ми також стверджуємо, що кінцевий результат навчання залежить від професійності та таланту викладачів. Ґрунтуючись цим, ми зібрали педагогічний колектив, який складається виключно з дипломованих викладачів з міжнародним досвідом навчання та роботи. Разом з відшліфованими викладацькими прийомами, у кожного з них є свої креативні методичні розробки, наукові досягнення та індивідуальний  стиль викладання.
  3. Ми мислимо широко – працюємо з учнями різного віку та різних рівнів знань, для кожного застосовуючи гнучкий індивідуальний підхід.
  4. Графік занять пропонується з найбільшою зручністю для Вас: як в першій, так і в другій половині дня.
  5. Ми постійні та стабільні – наш Центр розташований у власному комфортному і затишному приміщенні, яке технічно оснащене та продовжує щорічно поповнюватися сучасним обладнанням, устаткуванням і програмами для максимально успішного сприйняття інформації.
  6. Наш Центр Мов має вигідну й зручну локацію: до нас легко дістатися з будь-якої точки міста Бровари та найближчих населених пунктів.
  7. Ми  завжди навчаємо з любов’ю, радістю та натхненням!

Центр Іноземних Мов «Speak English» створює всі умови, щоб допомогти Вам вивчити іноземну мову якнайлегше та найшвидше. Чекаємо саме на Вас!